Close
Sarajevo
Radimo 24/7

DINOSAUR UKLAPALICA

9.90KM

Dvanaest različitih dinosaurosa treba staviti na odgovarajuće mjesto. Možeš li riješiti ovu uklapalicu imenujući sve dinosaurose?

Kada si riješio prvi zadatak, sklonimo tablu i zaigrajmo Memori. Na osnovu sjećanja i mašte pokušaj sklopiti slagalicu u kvadrat. Koliko ti je vremena trebalo?

A sada nam treba potpuni fokus i smirenost, koliko dinosaurosa možeš složiti, a da se ne uruše? Pobjedik je onaj ko složi najviše dinosaurosa!

Odlična igračka za poboljšanje strpljenja, razvijanje samostalnog logičkog razmišljanja, kognitivnih sposobnosti, razlikovanje boja i koordinaciju oko-ruka.

Uzrast: 3 godine

Nema na zalihi

Kategorija: Product ID: 2066

Opis

Karakteristike

Uzrast: 3 godine
Materijal: Drvo
Dimenzije: 17×17 cm

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com