Close
Tuzla
Radimo 24/7

DVORAC PRINCESS 298pcs

74.90KM

Magični Princess dvorac za izgradnju prepun divnih detalja i dodataka za sate maštovite igre!

Svi dijelovi dvorca su odvojeni, tako da dijete ima slobodu da uredi strukturu kako god želi!

Dvorac od čak 298 dijelova sadrži sve što je potrebno za kreativnu izgradnju dvorca i uređenje njegovih prostorija. Neka djevojčice izaberu dizajn spavaće sobe, urede sobu za šminkanje, kuhinju, trpezariju… Pored tri djevojčice u setu još dođe kućni ljubimac, auto, stabla i namještaj.

Kategorija: Product ID: 1996

Opis

Karakteristike

Dvorac se može sklapati po želji ili mašti. Možete sklopiti visočiji ili širi dvorac, moguće je sklopiti više “kućica”.

Također, u paketu dobijate i nekoliko slika po kojima možete napraviti različite dvorce, što čini igru još zanimljivijom.

Sav dvorac je od drveta, osim spojnica. Dakle, i zidovi i drveni nosači.

Dimenzije nosača su, veći 9.5cm, a manji 5cm, upravo iz razloga da se može kombinovati i imati više opcija.

Uzrast: 3 godine +

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com