Close
Tuzla
Radimo 24/7

Drvene Puzzle sa Brojevima

9.90KM

Djeca će uživati u usklađivanju brojeva s odgovarajućim oblicima, rješavajući zagonetke i stvarajući različite kombinacije!

Drvene puzzle sadrže brojeve od 1 do 10, svaki s odgovarajućim oblikom i bojom. Ova igra potiče logičko razmišljanje, koncentraciju razvoj finih motoričkih vještina, matematičkih vještina i razumijevanju brojeva.

KM
Kategorija: Product ID: 2329

Opis

Karakteristike:

  • Izrađene od drveta
  • Razvoj logičkog razmišljanja, koncentracije i finih motoričkih vještina.
  • Razumijevanje brojeva i rješavanje zadataka.

Dimenzije: 18x18cm

 

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com