Close
Tuzla
Radimo 24/7

Trodimenzionalne Puzzle

9.90KM

Osam različitih tema kroz Trodimenzionalne drvene puzzle

Šta vas najviše zanima?

Mistični svijet dinosaurusa? Voće puno vitamina i minerala? Domaće životinje koje sve rjeđe viđamo oko sebe ? Ili ste najradije za svijet matematike pa vas zanimaju brojevi? Okupite najzanimljivije divlje životinje oko sebe!  Sklopite omiljena prevozna sredstva ili ogladnite uz puzzlu koja se odnosi na hranu (Meso i Povrće) Ako još do sada niste upoznali, tu su i morske životinje.

Kada si riješio prvi zadatak, sklonimo tablu i zaigrajmo Memori. Na osnovu sjećanja i mašte pokušaj sklopiti slagalicu u kvadrat. Koliko ti je vremena trebalo?A sada nam treba potpuni fokus i smirenost, koliko puzzli možeš složiti jednu na drugu, a da se ne uruše? Pobjedik je onaj ko složi najviše!

Odlična igračka za poboljšanje strpljenja, razvijanje samostalnog logičkog razmišljanja, kognitivnih sposobnosti, razlikovanje boja i koordinaciju oko-ruka.

Uzrast: 3 godine

KM
Kategorije: , Product ID: 2834

Opis

Karakteristike

Uzrast: 3 godine
Materijal: Drvo
Dimenzije: 17×17 cm

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com