Close
Tuzla
Radimo 24/7
Akcija!

MALI ZUBAR – PLAVI

64.90KM

Strah od zubara? Nikakav problem.

Oslobodite dijete straha od posjete zubaru, i pomozite da se upozna sa različitim vrstama medicinskog pribora.

Doktorski set od 42 dijela sadrži: stetoskop, magnetne zubiće, toplomjer, četkicu za zube, drvene tablete, naočale, recepte i još mnogo toga. Pored toga, set sadrži i piši-briši tablu za upoznavanje dijelova tijela.

Potaknite dječje maštovito razmišljanje, socijalne vještine, sposobnost postavljanja pitanja. Set predstavlja odličan poklon za predškolsku djecu od 3 do 6 godina, za praktičnu igru bez ekrana.

Uzrast: 3 godine +

Opis

Dijelovi seta: magnetni zubići, pasta za zube, četkica, ogledalce, pinceta, zavoj, flasteri, makaze, maske, stetoskop, tablete, krema, bočica, toplomjer, naočare, iskaznica, recepti, olovka, folmaster, sunđer, medo.
Tabla piši-briši na kojoj je nacrtan dječak/djevojčica gdje dijete piše dijelove tijela.

Karakteristike

Uzrast: 3 godine +
Dimenzije: 28x18x5.5 cm

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com