Close
Tuzla
Radimo 24/7

Set za rezanje – HRANA

19.90KM

Sjeckaj, reži i pripremi ukusna jela!

Drvena slagalica za igru sa hranom sadrži dasku za rezanje, nož, jaja, ribu, piletinu i mesni odrezak – sve što je potrebno za kulinarsku avanturu vašeg malog šefa!

Svaki komad hrane nudi realističan izgled, omogućavajući djeci da se igraju dok uče o različitim vrstama hrane. Drveni dijelovi su savršene veličine za male ruke i mogu se spojiti pomoću čička. Ovaj set pruža neograničene mogućnosti za kreativnu igru i učenje, potičući razvoj fine motorike dok djeca “sjeckaju” i pripremaju svoje obroke. Dodajte ovaj set svojoj drvenoj kuhinji ili koristite kao dodatke za vašu prodavnicu igračaka.

Kategorije: , Product ID: 3279

Opis

Karakteristike

Dimenzije: ‎18.8*18.7*6.6 cm
Uzrast: 3 godine +
Materijal: Drvo

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com