Close
Tuzla
Radimo 24/7

Baby Kolijevka

69.90KM

Kolijevka/krevetić za lutke od 50cm, kraljevstvo snova za djecu! Ovaj prekrasni drveni krevetić/kolijevka za lutke pogodan je za lutke od 30-45cm. Ovdje, djeca uzrasta 3, 4, 5, 6 godina mogu brinuti o svojim voljenim lutkama, nježno ljuljaju kolevku i pustiti lutke da mirno spavaju. Ili napuniti krevetić za lutke plišanim životinjama i pustiti male princeze da se smiju i rastu zajedno!

Ružičasti jastuci, i pokrivači u tonu s roze-bijelim krevetićem za lutke stvaraju toplu i udobnu igračku okolinu. Klasičan dizajn, topao i sladak! Ovaj edukativni i zabavni način ne samo da omogućava djeci da osjete zabavu dijeljenja i odgovornosti, već i potiče empatiju i kreativnost. Vježbajte jezične i koordinacijske vještine pokreta.

Čvrsta konstrukcija i lako sastavljanje! Napravljen od prirodnog drveta za izdržljivu konstrukciju, krevetić za lutke ima glatke ivice i površinu te zaobljene uglove koji neće ogrebati ruke vaše bebe i trajat će godinama. Krevetić za bebe se sastavlja u samo par koraka, ne morate dugo čekati, tako da djeca mogu uživati u igri u 5-10 minuta.

Dolazi i s odvojivim plahtama i pokrivačem za lakše čišćenje i održavanje. Njegov klasični dizajn ljuljačke omogućava glatko ljuljanje, pružajući djetetu realno iskustvo uspavljivanja beba.

Ova kolijevka za lutke čini sjajan poklon za djevojčice od 3, 4, 5, 6 godina. Svojim prekrasnim dizajnom u obliku srca, savršen je dodatak dekoru u dječjoj sobi. Ne samo da je odličan za igru bez ekrana, već pomaže djeci da se izraze i razvijaju svoju empatiju i socijalne vještine. Neka djetinjstvo bude ispunjeno beskrajnom zabavom i kreativnošću.

Kategorija: Product ID: 3207

Opis

Karakteristike

Set uključuje: 10 dijelova koji uključuju konstrukciju kolijevke kao i jastuk i posteljinu

Dimenzije: 35*29*50cm

Uzrast: 3+ godine

Materijal: Drvo

Certifikati izrade: BSCI, EN71-1-2-3

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com