Close
Tuzla
Radimo 24/7

VOZ 39pcs

64.90KM

Neka mašta vašeg djeteta oživi s ovim čarobnim drvenim dječjim vozićem sa prugom od 39 dijelova. Ovaj prekrasan set pruža neograničenu zabavu i kreativnost dok vaše dijete istražuje svijet željeznica i avantura.

Ovaj set nije samo igračka – to je putovanje kroz maštoviti svijet željeznica gdje će se vaše dijete susresti s novim izazovima i avanturama svaki put kad se vozić pokrene. S našim vozićem svako putovanje postaje nezaboravno iskustvo.

Opis

Set uključuje 39 dijelova.

Karakteristike

Uzrast: 3 godine +
Materijal: Drvo
Dimenzije: 28*27cm

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com