Close
Tuzla
Radimo 24/7

DINO STAZA

139.90KM

Upustite se u avanturu iz doba dinosaurusa s našom fantastičnom drvenom igračkom – Dino stazom! Ova šarmantna igračka omogućuje vašem djetetu da istražuje i otkriva čudesni svijet dinosaura dok vozi vozić kroz njihov park.

Ovaj set je ne samo igračka, već i alat za učenje i razvoj mašte. Vaše dijete će kroz igru istražiti svijet dinosaura, potičući kreativnost, motoričke vještine i razvoj maštovitog razmišljanja.

Doživite čarobnost dalekog vremena i istražite svijet dinosaura s našom Dino stazom vozićem – igračkom koja će probuditi avanturistički duh kod svakog malog istraživača!

Kategorije: , , Product ID: 3017

Opis

Set uključuje 80 dijela.

Karakteristike

Uzrast: 4 godine +
Materijal: Drvo
Dimenzije: 92*58cm

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com