Close
Tuzla
Radimo 24/7

Drvena Kućica na Tri Sprata

99.90KM

Drvena kućica na tri sprata – mjesto za maštovite avanture i beskrajne Igre!

Ova čarobna drvena kućica na tri sprata predstavlja idealno utočište za maštovite avanture vaše djece. Spajajući elegantan dizajn s funkcionalnošću, ova kućica pruža djeci prostor za neograničenu kreativnost, učenje i nezaboravnu zabavu.

Kućica je ispunjena prostorom za maštovitu igru, pri čemu svaki sprat ima svoju posebnu funkciju – od ugodnog dnevnog boravka do čarobne spavaće sobe. Ovaj realističan raspored stvara autentično okruženje za dečju igru uloga, potičući razvoj socijalnih i kognitivnih vještina.

Namještaj unutar kućice dodatno oživljava igru, omogućavajući djeci da personaliziraju svoj prostor i stvaraju priče. Lift na tri sprata olakšava pristup svakom dijelu kućice, pružajući djeci mogućnost istraživanja i otkrivanja svakog kutka.

Okretna vrata na ulazu dodaju dozu stvarnosti, dopuštajući mališanima da ulaze i izlaze iz kućice kao pravi domaćini. Ova drvena kućica na tri sprata ne samo da nudi prostor za igru već i potiče razvoj mašte, kreativnosti i socijalne interakcije kod djece.

Kategorije: , Product ID: 2807

Opis

Karakteristike:

  • Tri sprata s različitim funkcijama, uključujući dnevni boravak, spavaću sobu i više.
  • Namještaj unutar kućice za personalizaciju prostora i stvaranje priča.
  • Lift za jednostavan pristup svakom dijelu kućice.
  • Okretna vrata na ulazu za stvarni doživljaj ulaska i izlaska.

Materijal: Drvo

Dimenzije:D39xŠ14xV41.5cm

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com