Close
Tuzla
Radimo 24/7

Veterinarski set sa ljubimcem

99.90KM

Veterinarski dječiji set od 37 dijelova, savršena je igračka za djecu koja vole životinje! Neka se igraju uloge veterinara, pregledavaju igračke pacijente i koriste veterinarske alate kako bi ih “izliječili”.

Djeca će razvijati finu motoriku i koordinaciju oka-ruka dok uče o važnosti brige za životinje. Svijetli i privlačni alati poput stetoskopa, šprice i termometra pružaju autentično iskustvo. Transportna torba za životinje omogućava djeci da nose svoje ljubimce sa sobom na putovanja ili igru kod prijatelja.

Igra potiče razvoj empatije, socijalnih vještina i odgovornosti. Djeca će uživati u tome da budu mali veterinari i naučiti koliko je važno brinuti se o drugim živim bićima.
.

Kategorije: , Product ID: 2785

Opis

Karakteristike:
• Set sadrži 37 dijelova: stetoskop, špricu, termometar, pincetu, vagu i druge veterinarske alate.
• Uključuje plišanu igračku životinje kojoj je potrebno “liječenje”.
• Torba za nošenje psića i organiziranje stvari.
• Potiče razvoj empatije, brige i odgovornosti prema životinjama.
• Pogodno za djecu stariju od 3 godine.

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com