Close
Tuzla
Radimo 24/7

Drvena kućica za lutke

119.90KM

Prelijepa drvena kućica, koja odiše svojim čistim linijama i minimalističkim dizajnom, idealan je dom za vaše male avanturiste i kreativce.

S dva sprata, kućica pruža dovoljno mjesta za maštovitu igru. Svaki sprat ima jedinstvenu atmosferu, omogućavajući mališanima da kreiraju svoje priče i avanture.

Uz kućicu dolaze i dvije figure koje unose život u svijet igre. Osim toga, set uključuje i elegantan drveni nameštaj koji se lako može postaviti po želji.
Od kreveta do sitnih detalja, namještaj dodatno oživljava kuću i pruža mališanima mogućnost da je personalizuju.

Kategorija: Product ID: 2780

Opis

Karakteristike

Dimenzije: D35xŠ23.5xV36cm
Materijal: Drvo/Plastika

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com