Close
Tuzla
Radimo 24/7
Akcija!

Multifunkcionalni Centar 10u1

79.90KM

Multifunkcionalni centar 10u1 nudi različite igre i aktivnosti koje dijete može istraživati i rješavati.

Svaka strana je posvećena određenoj igri ili aktivnosti koja potiče različite aspekte djetetovog razvoja. Labirint će potaknuti njihovu logiku i rješavanje problema dok pronalaze put kroz prepreke. Igra Čovječe Ne Ljuti Se pruža priliku za porodično druženje i razvoj socijalnih vještina. Vozila će djecu inspirirati na maštovitu igru i istraživanje, dok će oblici i dijelovi za sklapanje slike poticati kreativnost i razvoj finih i motoričkih vještina.

Uz to, centar također sadrži i sat, pružajući djeci mogućnost učenja gledanja na sat i razvijanja osnovnih vještina vremena i organizacije. Posebni dijelovi poput brojnih osa i malog abakusa pružaju djeci mogućnost da razumiju osnove matematike na interaktivan način. Zahvaljujući zubčanicima i vjetrenjači, djeca će se upoznati s osnovnim konceptima mehanike i uživati u promjeni pokreta i brzine.

Nadalje, centar uključuje i zabavnu igru pecanja riba koja će potaknuti koordinaciju i spretnost djece. Djeca će s oduševljenjem pokušavati uloviti raznobojne ribice koristeći specijalni alat.

Opis

Multifunkcionalni centar 10u1 ima za cilj potaknuti različite aspekte djetetovog učenja i razvoja, nudeći im raznovrsne i angažirajuće aktivnosti. Također, potiče samostalno istraživanje, maštovitu igru i rješavanje problema, što pomaže u poticanju djetetove kreativnosti i razvoja različitih vještina.

Dimenzije: 31×23.5cm
Uzrast: 3godine+

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com