Close
Tuzla
Radimo 24/7

Drvena Parking Garaža

99.90KM

Drvena parking garaža, na tri nivoa, pružiće djeci nezaboravno iskustvo vožnje, parkiranja i istraživanja. Svaki sprat ima posebne karakteristike, poput oznaka za parking, benzinske stanice ili automehaničarske radionice, čime se simulira stvarni svijet vožnje.

Parking garaža je opremljena funkcionalnim liftom koji omogućava jednostavno premještanje autića sa sprata na sprat. Djeca će uživati u vožnji liftom i simulaciji pravog parkiranja na različitim nivoima. Set dolazi s različitim autićima, koje će mali vozači moći birati, doprinoseći raznolikosti i kreativnosti u igri. Na vrhu garaže čeka uzbudljivi helikopter spreman za polijetanje. Djeca će moći organizovati vazdušne misije, dodatno obogaćujući igru i pružajući dodatne mogućnosti istraživanja.

Osim što pruža sate zabave, parking garaža igra ključnu ulogu u razvoju motoričkih veština, maštovitosti i kognitivnih sposobnosti. Djeca će učiti o redoslijedu, prostornom rasporedu, i razvijati koordinaciju kroz interaktivno igranje.

Kategorije: , Product ID: 2740

Opis

Karakteristike

Uzrast: 3+ godine

Materijal: Drvo/Plastika

Dimenzije: 44.5×33.3x37cm

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com