Close
Tuzla
Radimo 24/7
Akcija!

DVOSTRANA MONTESSORI PLOČA

44.90KM

Montessori ploča svestrana je obrazovna igračku koja potiče kreativnost, kognitivni razvoj i jezične vještine.

Dvostrana ploča dolazi sa slovima, brojevima, geometrijskim oblicima, magnetnim ribicama, tablom sa postoljem i dva flomastera, dajući vašem djetetu sve što mu je potrebno za istraživanje i učenje.

Vaše dijete može vježbati pisanje, crtanje i brojanje dok razvija fine motoričke sposobnosti i koordinaciju oko-ruka.

Uzrast: 3 godine +

Kategorije: , Product ID: 1910

Opis

Montessori ploča za učenje prikladna je za djecu od 3 godine i više, što je čini odličnim izborom za roditelje koji traže obrazovnu igračku koja će rasti s njihovim djetetom. Njena izdržljiva konstrukcija znači da može izdržati čestu upotrebu i grubo rukovanje, što je čini praktičnim i dugotrajnim dodatkom kolekciji igračaka vašeg djeteta.

Karakteristike

Uzrast: 3 godine +

Materijal: Drvo

Dimenzije ploče:45x8cm

Dimenzije štapa za pecanje 18cm

Marker: 11.5cm

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com