Close
Tuzla
Radimo 24/7

Montessori Šumska Čarolija

49.90KM

Uronite u magični svijet s Montessori šumskom čarolijom!

Ovaj set sadrži sve što je potrebno za stvaranje predivne šumske scene: drveće, životinje (slon, žirafa, lav, lane), tri kućice, dva čovječuljka i mapu na koju djeca mogu poredati figure kako žele.

Djeca mogu smišljati priče i avanture, a istovremeno učiti o prirodi, životinjama i međusobnim odnosima. Svi elementi su dekorativni i mogu se koristiti i kao ukras. Montessori šumska čarolija podstiče kreativnost, logičko razmišljanje i motoričke vještine kroz igru.

Opis

Sve igračke u setu izrađene su s netoksičnom bojom, bez BPA, sigurne za djecu, od prirodnog drveta.
Igračke za Dekoraciju Scene Uključuju – 8 drveća, 4 životinje, 3 kuće, 2 osobe, 1 mapa

Karakteristike

Dimenzije: 17.7cm x 16.9cm x 7.5cm
Uzrast: 3 godine +
Materijal: Drvo

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com