Close
Tuzla
Radimo 24/7

Saobraćajni Znakovi

29.90KM

Crveno svjetlo znači stani, zeleno svjetlo znači kreni!

Sigurnost na putu postaje uzbudljiva igra uz realistično dizajnirane saobraćajne znakove. Svaki znak pruža djeci ne samo zabavu već i edukativno iskustvo. Djeca će instinktivno učiti zaustavljanje i kretanje, prepoznavati različite saobraćajne znakove i razvijati fine motoričke veštine kroz postavljanje i  manipulaciju znakovima.

Opis

Šta djeca mogu naučiti?
Zaustavljanje i Kretanje: Crveno svjetlo znači stani, zeleno svjetlo znači kreni! Djeca će instinktivno razumjeti osnovna pravila saobraćaja.
Učenje Znakova: Pomaže djeci da prepoznaju i razumiju različite saobraćajne znakove koji se koriste u stvarnom svijetu.
Razvoj Koordinacije: Postavljanje i manipulacija saobraćajnim znakovima pomažu u razvoju fine motorike i koordinacije.

Karakteristike

Uzrast: 3 godine
Materijal: Drvo
Dimenzije: Policajac 4,5cm
Rampa 12x2x5cm
Znakovi 10x3cm; 13x3cm

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com