Close
Tuzla
Radimo 24/7

Velika Drvena Staza za Klikere

79.90KM

Kroz igru konstrukcije i kretanja kuglica, mali graditelji će otkriti svijet maštovitih staza i uživati u beskrajnim avanturama.

Drveni set dolazi s raznovrsnim drvenim djelovima koji se mogu postavljati na različite načine, omogućavajući djeci da stvaraju svoje jedinstvene staze. Kuglice će kroz staze prolaziti putem koji su djeca sama kreirala. Svaki drveni dio je pažljivo dizajniran kako bi omogućio fluidno kretanje kuglica. Ugrađeni elementi poput rupa, uspona i padova dodaju dinamiku i uzbudljivost svakoj igri.

Ova igra podstiče eksperimentisanje s različitim nagibima i krivinama, čime se stvaraju različite avanture svaki put kada kuglica krene niz stazu. Djeca će razvijati svoje motoričke vještine, prostornu percepciju i logičko razmišljanje dok konstruišu svoje staze i posmatraju kuglice kako prolaze kroz njih.

Kategorije: , Product ID: 2735

Opis

Karakteristike

Uzrast: 3+ godine
Materijal: Drvo

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com