Close
Tuzla
Radimo 24/7

DIDAKTIČKI HEKSAGON 7U1

119.90KM

Otkrijte magiju učenja i zabave s našim didaktičkim heksagonom 7u1 – savršenom igračkom koja će potaknuti razvoj vašeg djeteta na mnogo različitih načina. Ovaj inovativni set sadrži sedam različitih igara i aktivnosti, sve smještene u jednom kompaktnom i privlačnom heksagonalnom dizajnu.

Uz umetaljku, vaše dijete će razvijati svoju finu motoriku i koordinaciju dok pomiče raznobojne kuglice kroz različite staze. Xilofon će potaknuti muzički talent vašeg djeteta dok istražuje zvukove i ritmove. Računaljka pruža mogućnost učenja brojeva i osnovnih matematičkih pojmova na interaktivan način, dok će didaktičke igre i Montessori inspirirane aktivnosti potaknuti kognitivni razvoj i logičko razmišljanje.

Kategorije: , Product ID: 2995

Opis

Set uključuje Heksagon sa 7 različitih tema

Karakteristike

Uzrast: 2 godine +
Materijal: Drvo
Dimenzije: 24×29 cm

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com