Close
Tuzla
Radimo 24/7
Akcija!

Tangram sa aktiviti karticama

19.90KM

Kreativnost u rukama!

Sedam geometrijskih oblika mogu se složiti na ploču na različite načine, stvarajući šarene slike, životinje ili apstraktne oblike. Set sadrži 24 aktiviti kartice i knjižicu sa čak 589 predložaka!

Može se koristiti kao izazov za rješavanje zadataka ili kao sredstvo za stvaranje priča i scenarija. Djeca će poboljšati svoje prostorno razmišljanje, razvijati matematičke vještine i potaknuti maštovitost kroz ovu izuzetno zabavnu igru.

Opis

Karakteristike:

  • Set sadrži 24 aktiviti kartice, knjižicu sa čak 589 predložaka i sedam geometrijskih oblika.
  • Jednostavan za korištenje i savršen za sve uzraste.
  • Potiče razvoj logičkog razmišljanja, geometrijske inteligencije i vizualne percepcije
  • Pogodno za samostalnu i grupnu igru.
  • Uzrast: 3 godine +

 

 

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com