Close
Tuzla
Radimo 24/7
Akcija!

DRVENI TETRIS 3U1

19.90KM

Različiti oblici, bezbroj kombinacija i sloboda u igri – za sretno i zadovoljno dijete!

Tetris igra- Dok jedno dijete ubacuje različite oblike, drugo dijete postavlja oblik na tablu nastojeći na što bolji način uklopiti puzzle. Ali šta ako oblici idu prebrzo?
Balans igra- Koliko si različitih oblika uspio postaviti? Pobjednik je igrač koji postavi što više oblika na podložak, a da se ne uruše.
Različiti oblici mogu se koristiti za pravljenje robota, životinja, geometrijskih oblika- sve što dijete zamisli! Također, ako je mlađe dijete u pitanju, može da uči boje i oblike.

Ova igra podstiče razvoj logičkog rasuđivanja, fine motorike, usvajanje znanja o ravnoteži, uočavanje odnosa u prostoru, koncentraciju i razvoj preciznosti pokreta.

Uzrast: 3 godine +

Kategorije: , Product ID: 1657

Opis

Tetris je izrađen od drveta. Set se sastoji od: table za tetris, različitih oblika i postolja za balans igru.

Karakteristike

Uzrast: 3 godine +

Materijal: Drvo

Dimenzije: 30x30x11 cm

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com