Close
Tuzla
Radimo 24/7

DRVENI VOZ I STAZA 92pcs

199.90KM

Na našoj željezničkoj stanici uvijek je zabavno, brektanje motora, utovar tereta, spajanje dijelova i pravljenje novih konstrukcija!
Ovaj set ima sve što ti treba da napraviš prugu s krivinama, mostovima i preprekama.

Sadrži i zgrade, drveće, vozila i saobraćajne znakove koji pomažu učesnicima u saobraćaju da se kreću u pravom smeru i da se zaustave kada je to potrebno. Maleni inženjeri uživaće rješavajući svakodnevne probleme u željezničkoj stanici!

Jesi li kupio kartu za nove avanture? S našim vozićem možeš da otputuješ gdje poželiš!

Uzrast: 3 godine +

 

Opis

Set uključuje 92 dijela.

Karakteristike

Uzrast: 3 godine +
Materijal: Drvo
Dimenzije: 108×84 cm

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com