Close
Tuzla
Radimo 24/7
Akcija!

Edukativna Prohodalica

79.90KM

RAZVIJANJE VJEŠTINA HODANJA: Divna igračka za početnike u hodanju, pomaže bebama da stoje i naprave prve korake, razvijajući esencijalne stabilnost i ravnotežu kod beba.

DOBNA GRUPA: Prikladno za dob: 8 mjeseci i više.

POUZDANA KVALITETA: Napravljeno od drveta, čvrsta i izdržljiva konstrukcija, Površina je glatka bez oštrih ivica, Sve ivice su zaobljene, tako da vaša beba neće biti povrijeđena na igrački.

DODATNA VRIJEDNOST IGRE: Drvena guralica za bebe je vrlo stabilna i sadrzi montessori ploču sa raznim igrama.

IDEALAN POKLON: Odličan poklon za bebu koja tek uči hodati. Savršeno za rođendane, praznike ili bilo koju drugu priliku.

Savršeno za kućnu i predškolsku upotrebu

Kategorije: , Product ID: 3201

Opis

Karakteristike

Set uključuje: Kolica i edukativne igra za razvijanje mašte

Dimenzije: 33*42*52 cm

Uzrast: 8 mjeseci i više

Materijal: Drvo klase E1 i netoksična boja

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com