Close
Tuzla
Radimo 24/7

Edukativni Slonić – Sortiranje oblika

24.90KM

Pronađite pravi put i zabavite se uz svoju omiljenu igračku!

Edukativni slonić s geometrijskim oblicima (krug, pravougaonik, kvadrat, četverolisni oblik i trokut) i stubićima s bočnim nastavcima sadrži 20 dijelova različitih boja. Možete pitati vaše dijete o broju blokova, slagati ih, usklađivati boje i oblike, a zatim pokušati napraviti različite kombinacije. Ova edukativna igračka pomoći će vašem djetetu da nauči brojeve, geometriju i prepozna boje, podstičući logičko razmišljanje i sposobnost rješavanja problema.

Kategorije: , , Product ID: 3274

Opis

Set uključuje: Drvena baza s pet stupaca, šarene kocke oblika x20

Karakteristike

Dimenzije: 19x15x12 cm
Uzrast: 3 godine +
Materijal: Drvo

 

 

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com