Close
Tuzla
Radimo 24/7

Montessori tabla – Bravice

39.90KM

Montessori tabla pruža djeci priliku da istražuju i uče kroz igru.

S različitim bravicama, djeca će razvijati sposobnost prepoznavanja oblika i rješavanje problema dok pronalaze prave brave za otvaranje.

Ploča je oblikovana s različitim bojama, oblicima i teksturama kako bi pružila senzornu stimulaciju i potaknula dječje osjetilne receptore. Pertle za vezanje potiču razvoj finih motoričkih vještina, koncentraciju i strpljenje.

Uzrast: 3+godine

KM

Opis

Karakteristike:
• Montessori tabla s različitim bravicama, pertlama za vezanje i perlama.
• Izrađena od drveta.
• Potiče razvoj finih motoričkih vještina, koordinacije i koncentracije.
• Uključuje različite oblike, boje i teksture za senzornu stimulaciju.
• Pogodno za djecu stariju od 3 godine.

Dimenzije: 35x25cm

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com