Close
Tuzla
Radimo 24/7

MULTIFUNKCIONALNI MUZIČKI CENTAR

74.90KM

Osigurajte svojem djetetu inspirativno muzičko iskustvo uz naš multifunkcionalni muzički centar, savršen za rano muzičko obrazovanje i kreativnu igru! Ova čarobna drvena igračka kombinira nekoliko instrumenata u jednom – bubnjeve sa šipkama, klasični ksilofon i Wind Chimes.

S našim muzičkim centrom, vaše dijete će istražiti različite zvukove, ritmove i tonove, potičući razvoj sluha, fine motorike i koordinacije. Ova igračka potiče kreativnost i maštovitu igru, dok istovremeno razvija osjetila i muzičke sposobnosti vašeg malog virtuoza.

Kategorije: , Product ID: 3025

Opis

Set uključuje 12 dijelova.

Karakteristike

Uzrast: 4 godine +
Materijal: Drvo
Dimenzije: 39x23x8.1 cm

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com