Close
Tuzla
Radimo 24/7

Interaktivna karta svijeta

79.90KM

Otkrijte šaroliki svijet geografije!

Ova edukativna karta pruža djeci priliku da istraže kontinente, države, glavne gradove i znamenitosti svijeta na interaktivan i zabavan način.

Naša karta svijeta izrađena je od drveta s precizno izrezanim dijelovima, što omogućuje jednostavno slaganje puzzli. Svaki komad puzzle predstavlja određenu državu, a djeca će uživati u spajanju i uparivanju komada kako bi stvorila cjelovitu sliku svijeta.

Uz puzzle, karta dolazi s karticama koje sadrže zanimljive informacije o državama, zastavama i kulturnim znamenitostima. Djeca će imati priliku istraživati, učiti o različitim dijelovima svijeta i proširivati svoje znanje geografije na interaktivan način.

 

Kategorije: , , Product ID: 2350

Opis

Karakteristike:

  • Izrađena od drveta.
  • Poticanje jezičnih vještina, upoznavanje kultura i poticanje dječje mašte.
  • Razvoj kognitivnih vještina, prostornog razumijevanja i logičkog razmišljanja kod djece.

Dimenzije: 44.20×34.70cm

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com