Close
Tuzla
Radimo 24/7
Akcija!

Prevozna sredstva – Kutija sa Magnetima

24.90KM

Postavljanje magneta pravi izazov i zabava za male istraživače!

Igračka potiče razvoj finih motoričkih vještina i logičkog razmišljanja, jer djeca izrađuju vlastite scenarije i kreiraju jedinstvene pustolovine. Mogu letjeti visoko nebom s avionom, pridružiti se uzbudljivim policijskim potjerama, ili se boriti protiv vatre s vatrogasnim kamionom. Ako se žele zaputiti u svemir, tu je i raketa koja će ih odvesti na nevjerojatno putovanje.

Naši magneti omogućit će djeci da istražuju svoje maštovite svjetove na jednostavan način. Kompaktna kutija čini ovu igru savršenom opcijom za igru kod kuće ili na putovanju.

Opis

Materijal: Drvo/Karton
Dimenzije: 26.5×21.5cm
Uzrast: 3godine+

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com