Close
Tuzla
Radimo 24/7

Modna kutija sa magnetima

39.90KM

Modna avantura na dohvat ruke!

Kutija sa magnetima sadrži likove dječaka i djevojčica, svaki s vlastitim setom odjevnih predmeta i dodataka. Djeca će se zabavljati oblačeći i mijenjajući odjeću na likovima pomoću magnetskih komada. Ova igra potiče maštovito razmišljanje, razvija finu motoriku i potiče dječju kreativnost.

Svi magneti se lahko postavljaju na površinu, omogućavajući djeci da samostalno istražuju i kombiniraju različite odjevne predmete.

Drvena kutija sa magnetima je kompaktna i idealna za putovanja ili igru kod kuće. Djeca će biti oduševljena svojom malom modnom kutijom, koja će im pružiti satove zabave i maštovitosti.

Kategorije: , Product ID: 2366

Opis

Materijal: Drvo/karton
Dimenzije: 26.5×21.5cm
Uzrast: 3godine+

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com