Close
Tuzla
Radimo 24/7

STEM Drvena Vozila

9.90KM

STEM Drvena Vozila – Savršena Igračka za Male Buduće Graditelje!

Odaberite svoja omiljena građevinska vozila – Kamion, Bager, Kran, Kiper, Utovarivač, Mikser, Buldozer, Valjak – ili odaberite sve!

8 različitih građevinskih vozila idealni su za dječake i djevojčice koji su zainteresirani za gradnju i inženjering. Svako vozilo ima zamjenjive dijelove koji se lako rastavljaju i ponovo sastavljaju, omogućavajući beskrajne kombinacije i kreativnu igru. Također, dva vozila se mogu spojiti u jedno, pružajući dodatnu raznolikost i zabavu.

Ova drvena vozila podstiču razvoj STEM vještina kroz praktične aktivnosti kao što su građenje, eksperimentiranje i rješavanje problema.

 

KM
Kategorije: , Product ID: 3286

Opis

Odaberite između 8 različitih vozila. Građevinska vozila za djecu od 3 godine, pokretni dijelovi, upečatljive svijetle boje. Sve igračke su jedinstvenog dizajna i izrađene su od originalnog rezbarenog drveta.

Karakteristike

Dimenzije: ‎12.5 x 5.5 x 6 cm
Uzrast: 3 godine +
Materijal: Drvo

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com