Close
Tuzla
Radimo 24/7
Akcija!

Supermarket – Kutija sa magnetima

24.90KM

Neodoljiva igračka za kreativnu avanturu unutar supermarket scene.

Djeca će biti oduševljena dok stvaraju vlastiti supermarket slažući različite proizvode. Kutija sadrži magnete kao što su pizza, kukuruz, meso, sok, novčanice, kasa i dr. Djeca će naučiti o različitim vrstama hrane, bojama i oblicima dok se igraju s magnetima i istražuju kako ih najbolje složiti.

Svi magneti su jednostavni za rukovanje, tako da djeca mogu samostalno istraživati i stvarati svoje jedinstvene supermarket priče. Osim toga, kutija je kompaktna i savršena za putovanja ili igru kod kuće, omogućujući im da se igraju gdje god požele.

Opis

Materijal: Drvo/karton
Dimenzije: 26.5×21.5cm
Uzrast: 3godine+

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com