Close
Tuzla
Radimo 24/7

Drvena kuhinja za djecu

349.90KM

Dobrodošli u čarobni svijet kulinarske maštovitosti uz predivnu drvenu kuhinjicu za djecu!

Ova kuhinja je napravljena da inspiriše mališane na kreativno kuhanje, razvija njihove vještine, i pruža neizmjernu zabavu dok istražuju čarobni svijet gastronomije!

Kuhinjica ima realističan dizajn sa rernom, frižiderom, sudoperom i mikrovalnom, što omogućava djeci da oponašaju prave kulinarske poduhvate i razvijaju svoju maštovitu igru.

Uključuje interaktivne elemente poput okretnih dugmadi, vrata koja se otvaraju, zvučnih i svjetlosnih efekata, što dodatno poboljšava autentičnost iskustva. Mali kuhari će uživati u svakom trenutku simuliranja svojih omiljenih jela.

Kuhinjica dolazi sa setom osnovnog pribora za kuhanje, uključujući šerpu, tiganj, drvenu kašiku i viljušku, pregaču, kuhinjsku krpu i rukavicu pružajući djeci sve što im je potrebno za kreativno eksperimentisanje u kuhinji.

Osim što pruža sate zabave, drvena kuhinjica igra ključnu ulogu u razvoju vještina kao što su fine motoričke sposobnosti, kreativnost, i socijalne vještine kroz zajedničku igru.

Nema na zalihi

Kategorije: , Product ID: 2759

Opis

Karakteristike

Dimenzije kuhinje: 101x78x30cm
Dimenzija pakovanja: 78×43.5×15.5cm
Težina:12.5kg
Materijal: Drvo

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com