Close
Tuzla
Radimo 24/7

DRVENI BLOKOVI 100pcs

39.90KM

Drveni blokovi su savršena igračka otvorenog tipa, jer postoji mnogo načina za igru s njom, a mogućnosti su ograničene samo maštom djeteta.

Drveni blokovi su odlični za ohrabrivanje male djece da ih hvataju, slažu i prevrću, uvodeći ih u ravnotežu, uzrok i posljedicu. Kako djeca budu starija, moći će graditi veće kule i strukture, brojati blokove i sortirati ih po bojama.

Uzrast: 3 godine +

Kategorija: Product ID: 2039

Opis

Karakteristike

Uzrast: 3 godine +
Materijal: Drvo

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com