Close
Tuzla
Radimo 24/7

DIDAKTIČKA KOCKA 5U1

29.90KM

Didaktička kocka sa 5 različitih aktivnosti za male istraživače!

Svaka od 5 strana didaktičke kocke ima svoju jedinstvenu privlačnu aktivnost koja stimuliše istraživački duh, te omogućava djetetu da iskusi zadovoljstvo učenja ličnim izborom i dinamikom.

Zubčanici- Okretanjem jednog zubčanika, ostala dva se pokreću, ali kako je to moguće? Ova pojava mališanima je posebno interesantna i svakodnevno će pokušavati otkriti šta se to dešava.

Labirint od perli- Djeca uživaju pomjerajući, raspoređujući perlice, a pri tom razvijaju najfinije pokrete šake i prstiju.

Razvrstavanje oblika- Cilj je da dijete pronađe pravi otvor za sva četiri različita geometrijska oblika, a vremenom i da nauče koji je geometrijski oblik u pitanju trougao, kvadrat, zvijezda ili krug.

Cik-cak klizni umetci- Podstiče razvoj koncentracije i pažnje, vizuelnog praćenja predmeta, te učenje odnosa gore-dole, lijevo-desno.

Rotirajuće memori table- Gdje je medo, a gdje cvijet? Dijete kreće table i upoređuje slike, te zapaža i pamti na kojoj tabli se nalazi odgovarajuća figura.

Uzrast: 18m+

Kategorije: , Product ID: 1958

Opis

Karakteristike

Uzrast: 18m+

Materijal: Drvo

Dimenzije 29×15

Dimenzije sklopljene kutije: 16×15

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com