Close
Tuzla
Radimo 24/7
Akcija!

Drveni vagon sa blokovima

19.90KM

Drveni vagon sa blokovima pruža nevjerovatnu priliku za djecu da izgrade fantastične građevine i oblike. Sa raznovrsnim blokovima, djeca mogu pustiti svoju maštu na volju i kreirati različite konstrukcije, od kućica i tornjeva do raznih oblika i figura.

Ova igračka potiče razvoj kreativnosti i motoričkih vještina, jer djeca razvijaju svoje građevinske vještine, učeći kako složiti blokove na različite načine. Vagon također ima vezicu koja omogućava djetetu da ga vuče, potičući razvoj fine motorike i koordinacije.

Opis

Karakteristike:
• Izrađen od drveta.
• Raznoliki blokovi za različite građevine i oblike.
• Potiče kreativnost i razvoj motoričkih vještina.
• Uključuje vagon s vezicom za povlačenje, što potiče koordinaciju.
• Pogodno za djecu stariju od 3 godine.

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com