Close
Tuzla
Radimo 24/7
Akcija!

Edukativni lav – ksilofon i udaraljka

29.90KM

Edukativni lavić – za male spretne ruke!

Edukativni Lavić nudi tri zanimljive igre u jednom:

  • Logička Zabava – Rješavanje šablona pruža neizmjeran užitak i istovremeno djeci pomaže da razvijaju sposobnost prepoznavanja i praćenja uzoraka. Uz ovu igru dolaze pješčani sat i kartice sa šablonima.
  • Ritmička Akcija – Ovaj set za udaranje potiče djecu da zabavno udaraju klinove i razvijaju koordinaciju ruku i očiju.
  • Muzička Radost Ksilofon – Kroz svijet muzičkih instrumenata, dijete otkriva svoje talente, razvija kreativnost i uživa u izražavanju i reprodukciji zvukova.

Rad rukama poboljšava djetetovu sposobnost učenja i njihovu finu motoriku.

Opis

Karakteristike

Dimenzije: D25xŠ11xV14.8cm

Materijal: Drvo

Uzrast: 3+godine

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com