Close
Tuzla
Radimo 24/7

KARTICE USPOMENA

12.90KM

Stvorite nezaboravne uspomene s našim setom kartica uspomena!
Ovaj poseban set sadrži sve što vam treba da zabilježite svaki prekrasan trenutak odrastanja vaše bebe, od prvog dana do prvog rođendana.
Budite kreativni, uhvatite čarobne trenutke svakog mjeseca i stvorite album uspomena koji će vam zauvijek donositi osmijeh na lice!

Kategorija: Product ID: 3000

Opis

Ovaj set sadrži 16 kartica koje obuhvaćaju ključne trenutke, uključujući mjesečne kartice od prvog do dvanaestog mjeseca, prvi dan, prva sedmica, 100 dana, te karticu s nježnom porukom “hello world”.

Materijal: Deblji papir

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com