Close
Tuzla
Radimo 24/7

DIDAKTIČKI TORANJ

19.90KM

Sagradi najljepši didaktički toranj!

Najvažnija svrha didaktičkog tornja je naučiti dijete da niže prstenove u ispravnom redoslijedu. Ali ne i jedina, moguće je smisliti različite igrice koje će djetetu biti zanimljive, ovisno o dobu djeteta. Izgradite kulu od prstenova bez šipke, napravite stazu od prstenova, uzmite prsten i zamolite dijete da donese predmete iste boje ili zaigrajte igru spretnosti- bacajte prstenje u korpu ili kutiju sa određene udaljenosti.

Didaktički toranj veoma je važan u razvoju fine motorike, uvodi boje, razvija logičko mišljenje i koordinaciju pokreta. Doprinosi razvoju govora i odličan je alat za upoznavanje pojmova “gore-dole”, “više-niže”, “veće-manje”, “preko-ispod”, te proučavanje brojeva.

Uzrast: 12m+

Kategorije: , Product ID: 2047

Opis

Karakteristike

Uzrast: 12m+
Materijal: Drvo
Dimenzije: 19.5x10cm

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com