Close
Tuzla
Radimo 24/7

MONTESSORI KOCKA 9u1

69.90KM

9u1 Montessori kocka – više aktivnosti za sretno i zadovoljno dijete!

9 aktivnosti koje doprinose ranom intelektualnom razvoju djece: labirint s perlicama, sat, zubčanici za okretanje, ksilofon, razvrstavanje geometrijskih oblika, igra berbe mrkve, igra hvatanja crva, igra pecanja, te igra sa lopticama.

Montessori kocka 9U1 podstiče djecu na aktivnost, istraživanje, rješavanje problema i omogućava spontano učenje kroz igru. Montessori kocka 9u1 dizajnirana je za učenje boja, oblika, razvrstavanja, za razvoj koordinacije oko-ruka, finih motoričkih sposobnosti i refleksa kod male djece.

Uzrast: 3 godine +

Kategorija: Product ID: 1988

Opis

Karakteristike

Uzrast: 3 godine +
Materijal: Drvo
Dimenzije otvorene kocke 29.5×12.5x14cm

 

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com