Close
Tuzla
Radimo 24/7

Set za Čaj sa Kolačićima

49.90KM

Pridružite nam se na našoj maloj čajnoj zabavi! Ova preslatka igračka za čaj ne samo da će obogatiti maštu vašeg djeteta, već će i njihovu kreativnost ispuniti veseljem uz ukusne poslastice.

Simuliranjem pripreme i posluživanja čaja i kolača, djeca će razvijati organizacijske vještine i otkrivati ljubav prema hrani i ponašanjem za stolom. Ova igračka potiče interakciju između roditelja i djece, čineći porodične aktivnosti posebnim.

S dvostrukim dizajnom police, moći ćete izložiti više kolača, što će dodatno obogatiti igru i oživjeti dječju maštu. Uz simulirane kolače i rekvizite za kraljevski popodnevni čaj, vaše dijete će doživjeti elegantno iskustvo čajanke kao iz stvarnog života.

Kategorije: , Product ID: 3289

Opis

Set je izrađen od drveta. Set se sastoji od:

3 x Desert
1 x Čajnik
1 x Poklopac za čajnik
1 x Podmetač za čajnik
2 x Kremasti Kolač
2 x Šolja za čaj
2 x Podmetač za šolju
1 x Prenosivi Drveni Ram
2 x Donji Tanjir
2 x Kašika
4 x Vijak

Karakteristike

Dimenzije: ‎25×23 x8 cm
Uzrast: 3 godine +
Materijal: Drvo

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com