Close
Tuzla
Radimo 24/7
Akcija!

Dječiji Planer Aktivnosti

34.90KM

Dječiji planer aktivnosti je zabavan i interaktivan alat za učenje djece o odgovornosti i organizaciji!

Set uključuje: drvenu magnetnu tablu i magnetne elemente za pričvršćivanje (12 kartica sa zadacima, 8 nagradnih sadržaja, 70 cvjetića – crveni i plavi, 1 olovku i 3 magnetna lista). Djeca mogu raditi zajedno s odraslima ili samostalno odabrati i pratiti ponašanje i odgovornosti, a zatim dobijati nagrade za svoje uspjehe.

Drvena magnetska tabla za praćenje i nagrađivanje pomaže djeci da izgrade samopouzdanje, samopoštovanje i nezavisnost omogućavajući im da postavljaju i ostvaruju vlastite ciljeve.

Naučite svoju djecu važnosti odgovornosti i organizacije uz naš veliki planer odgovornosti i posmatrajte ih kako razvijaju vrijedne životne vještine.

 

Kategorije: , Product ID: 3190

Opis

Karakteristike:

Dimenzije: V60xŠ36.8cm

Uzrast: 3+godine

 

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com