Close
Tuzla
Radimo 24/7

Thinking Box – Interaktivna Igra

39.90KM

Neodoljiva igra koja kombinuje brzu akciju s elementima strategije.

Kroz smijeh, uzbuđenje i rivalstvo, ova igra pruža nezaboravne trenutke i čini svaki potez uzbudljivim.

Ko će pritisnuti zvono i osvojiti pobjedu? Saznajte igrajući!

Nema na zalihi

Kategorije: , Product ID: 2773

Opis

Pravila Igre:
1. Postavite Karticu: Izaberite karticu s oblikom kvadrata koju želite postaviti. Kartice dolaze s različitim nizovima kvadrata koji moraju biti postavljeni na određeni način.
2. Natječite se ili Surađujte: Igra se može igrati pojedinačno, gdje pokušavate postaviti kvadrate sami, ili u društvu gdje se natječete protiv drugog ili surađujete da biste postavili kvadrate brže od protivnika.
3. Brza Postavka Kvadrata: Koristeći spretnost i pažnju, pokušajte postaviti kvadrate prema odabranoj kartici. Svaki igrač ima svoj skup kvadrata i mora ih postaviti u pravilnom redoslijedu i orijentaciji.
4. Pritisnite Zvono Pobjede: Kada završite postavljanje kvadrata na pravilan način, brzo pritisnite zvono! Prvi igrač koji pritisne zvono pokazuje da je uspješno postavio kvadrate i osvaja rundu.

Dodatne Opcije:
• Više Nivoa Težine: Kartice se mogu prilagoditi različitim nivoima težine, omogućavajući igračima da izazovu svoje sposobnosti na različitim nivoima.
• Timski Rad: Ako igrate u društvu, možete podijeliti igrače u timove i vidjeti koji tim brže postavlja kvadrate.

Edukativna Vrijednost: Osim što pruža zabavu, ova igra razvija brze reflekse, motoričke vještine, pažnju na detalje i timsku koordinaciju.

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com