Close
Tuzla
Radimo 24/7

Balansna daska za djecu

69.90KM

Skakanje, klackanje i vježbanje ravnoteže nikada nije bilo zabavnije!
Balansna daska za djecu pruža neograničenu zabavu uz razvoj koordinacije i snage mišića.

Neka rade vježbe, hodaju po dasci ili pokušaju stojati na njenim različitim ravninama! Ova daska pruža nevjerovatne izazove i potiče djecu da istražuju svoje granice i razvijaju samopouzdanje.

Djeca će naučiti kontrolisati svoje tijelo i prilagoditi svoje pokrete kako bi održali ravnotežu na dasci. Osim toga, balansna daska može se koristiti i kao platforma za druge igre i aktivnosti, dodatno povećavajući zabavu i kreativnost.

Kategorija: Product ID: 2328

Opis

Karakteristike:

  • Izrađena od drveta.
  • Nosivost do 200kg!
  • Glatka površina i čvrsta konstrukcija za stabilnost.
  • Različite ravnine i valoviti dizajn za raznoliku igru i izazove.
  • Potiče razvoj motoričkih vještina, ravnoteže i koordinacije.
  • Pogodno za djecu stariju od 3 godine.

Dimenzije: 29.5x83cm

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com