Close
Tuzla
Radimo 24/7
Akcija!

DRVENA VAGA

34.90KM

Prva zapažanja o održavanju ravnoteže počinju stavljanjem jednog, pa drugog tega na vagu, kazaljka se mijenja ukazujući na disbalans, djeca uočavaju promjene!

Kakva je reakcija vašeg djeteta?

Vaga podstiče djecu da istražuju mjerenje i težinu, uče o ravnoteži, uočavaju odnose u prostoru, razvijaju svoju kreativnost, maštu, koordinaciju pažnje i očiju, treniraju dječje sposobnosti!

Uzrast: 3 godine +

Opis

Karakteristike

Set uključuje: vagu, 4 tega natur boje, jagodu, jabuku i gljivu.

Uzrast: 3 godine +

Materijal: Drvo

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com