Close
Tuzla
Radimo 24/7

DUGA

19.90KM

Igračka za građenje, igračka za sortiranje, igračka za slaganje i savršena je za imaginarnu igru.

Može biti tunel, kuća, most, ograda, i mnoge druge složenije životinje i objekti. Istražujući dugu djeca prirodno uče i razvijaju širok spektar vještina.

Oni istražuju matematičke i inženjerske koncepte, rješavaju probleme kako bi lukove postavili na odgovarajući način. Uče o ravnoteži, težini, visini, prostornoj svijesti i redoslijedu. Klasifikuju po veličini i boji i aktivno razmišljaju van okvira!

Komplet je sastavljen od 6 različitih drvenih lukova i centralnog dela sa polukružnim oblikom.

 

Kategorija: Product ID: 2027

Opis

Karakteristike

Uzrast: 18m+
Materijal: Drvo
Dimenzije pakovanja: 25.5×3.5×13.5cm

CIJENA ISPORUKE

Isporuka na kućnu adresu za sve narudžbe čiji je iznos preko 100 KM ili veći je besplatna. Ukoliko je vrijednost narudžbe manja od 100 KM, cijena isporuke će iznositi 8 KM.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 1 do 3 radna dana. Narudžbe obrađee petkom poslije 13:00 i tokom vikenda, biće na isporuci u ponedjeljak. Bitna napomena je da dostava u sva veća mjesta najčešće bude unutar 24 sata.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostava pošiljke se vrši u periodu od 08:00-16:00h radnim danom. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete nas kontaktirati na email: smartba.store@gmail.com